Lediga tjänster

Är du vår nya montör?

Vi har under våren rekryterat vår fantastiske montör Patrik, men vi behöver bli ytterligare en person till vårt fina montörsteam. Som montör hos oss är du en person som värdesätter variation i arbetet, utmaningar och framförallt att ge kunden det lilla extra. Du är stolt över att representera ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier och du förstår vikten av att ge kunden en montering och överlämning som överensstämmer helt med våra fina möbler och kvalitetskrav. Du utgår från vårt snickeri i Partille och du har främst Göteborg med omnejd som arbetsområde.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag tidigare. Krav är B-körkort.

Varmt välkomna att kontakta Anders för ytterligare information på mejl anders@tarashallgren.se, alt Tel. 0704-22 54 16.

 

Är du vår nya inredningssnickare?

Sedan våren 2021 driver vi nu ytterligare ett stort snickeri i Taras regi, nämligen Skallsjö Snickeri i Floda. Här söker vi ytterligare 3 st inredningssnickare inom närmsta framtiden. Här tillverkar vi både inredning i form av kök, bokhyllor, förvaring m.m. men även större projekt för offentlig miljö. Vi söker dig som är duktig inredningssnickare, men som även är öppen för att leda vissa projekt på plats. Du är noggrann, gillar att hitta lösningar istället för problem samt har den stora passionen för kvalitet och gediget hantverk.

Varmt välkomna att kontakta Anders för ytterligare information på mejl anders@tarashallgren.se, alt Tel. 0704-22 54 16.

 

Är du vår nya lackerare?

Vi söker nu en ny duktig lackerare till vårt snickeri och depå i Partille. Vår nuvarande stjärna kommer tyvärr flytta till sitt hemland igen. Uppstart augusti 2021. Din personlighet är viktig för oss. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidigt och ha en dialog med våra projektledare. Du är effektiv i ditt arbetssätt och väl insatt i lackeringens olika delmoment. Tjänsten innebär till 100% lackering av våra fina möbler och snickerier, dvs lackering av träprodukter.

Varmt välkomna att kontakta Anders för ytterligare information på mejl anders@tarashallgren.se, alt Tel. 0704-22 54 16.

 

Spontanansökan

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Just nu är vi i en stor expansiv fas. Skicka gärna in en en spontanansökan, vi söker personal både när det gäller inredningssnickare, lackerare samt sälj- och marknad.

Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till anders@tarashallgren.se. Vill du veta mer eller har frågor är du välkommen att ta kontakt med Anders Blomqvist, tel 0704-225416