Walk in closet

Inbjudande walk in closet och sovrum med vackra penselmålade ramträdörrar och en ö i ek som bryter. Många smarta finesser för att underlätta och inspirera vardagen.

Platsbyggd inredning

Tänk att kunna utnyttja varje liten centermeter på bästa sätt. Här förvaring kombinerad med bokhylla.

Släta grålackade garderober

Släta grålackade garderober med inredning i ek.

Taras Hallgren bokhylla med underskåp och stege

Vitmålad bokhylla med stege i mahogny

Ståtlig bokhylla som klär väggen vackert i denna fina lägenhet. Penselmålad vit med stege i mahogny. Stegreling i mässing. Sinkade trälådor i massiv ek.

Platsbyggt gediget kök

Vi älskar köket! Tänk att våga bland färg, träslag & bänkskivor på detta sätt. Resultatet är så gediget & modernt på samma gång.

Ett kök för många

Genom att ta ner en vägg öppnades det upp för ett stort och elegant kök med plats för många. Vackra spröjsade vitrinskåp i kombination med moderna vitvaror i rostfritt balanserar fint mellan klassikt och funktion. Bänkskiva i svart granit.

Klassiskt kök i sekelskiftsvilla

Ett klassiskt kök i varm grå ton blandat med betsad ek som återfinns på såväl skafferiet som i bänkskiva, hyllor och fönster.

Skärgårdskök

De gamla glaslådorna har fått en ny plats i detta härliga lantkök. Ljusgråa toner samspelar med den vitvaxade eken.

40/50-tals kök

För en kund strax utanför Göteborg förverkligade vi ett kök med inspiration från 40/50 talet. Raka linjer, överfalsade luckor och synliga stommar.

Läs mer här

Inredning till kustnära hus

Vi har platsbyggt en bokhylla som verkligen klär väggen, med en blandning av gråbetsade ekhyllor, stålramar och de raka grå skåpen skapas en helhet i rummet.

Läs mer här

Platsbyggd bokhylla

Vacker platsbyggd bokhylla som tidsenligt stämmer in i lägenheten och som mer än väl fyller sin funktion.

Innerstadskök

Låt oss presentera detta genuina och genomtänkta kök som vi byggde i en sekelskiftslägenhet i centrala Göteborg år 2012.

Läs mer här

Rakt rent och rektangulärt

Rena linjer tillsammans med ett modernt materialval av corian, koppar och ask bildar ett kök som nästan är för fint att äta i.

Läs mer här

Engelsk Walk-in-closet

Vi såg en Walk-in-closet i en engelsk inredningstidning som vi tyckte var så vacker. Sedan har bilden legat och mognat i flera år innan vi genomförde projektet.

Läs mer här

Franskt kök

Det var stolarna man ser i förgrunden som inspirerade till detta franska kök. Tanken var ett lantligt rustikt kök med genomtänkta lösningar och hög finish.

Läs mer här

Skräddarsydda bokhyllor

Skräddarsydda bokhyllor är något vi sysslat med sedan starten 1923 och är nu ett av våra signum.

Figura arkitekter kontorslandskap

Denna inredning i svart och vit med sina raka linjer skapar ett öppet och stilrent kontorslandskap.

Nudie Jeans

I de anrika antikhallarna i Göteborg har vi tillverkat invändiga glaspartier och dörrar för att passa in i lokalens historik och forna inredning.

Läs mer här

Villa Göteborgs skärgård

Arkitektritad inredning till nybyggd modern villa. Vi har tillverkat platsbyggd walk in closet, vinkällare, toaletter, garderober, bokhyllor och mycket mer. Även tillverkning av möbler som matbord i massiv vitbetsad alm.

Kök och hallmöbel i gammal stil

Detta hus har renoverats i en gammal vacker stil med stora öppna ytor . All inredning är platsbyggd och handmålat på plats. Luckorna har en vacker pärlprofil.

Läs mer här

Retro kök

Vackra kök är tidlösa. Kök retro är inspirerad av 50-talets raka linjer, men med allt av dagens moderna funktion inkluderat.

Inredd vind

I detta projekt har vi tilläggsisolerat och inrett en vindsvåning. Köket är platsbyggt och i lantlig stil. Utvändig har vi utfört renovering med tidsenlig utsmyckning.